Tag Archives: нигер

Најчудни љубовни обичаи во светот

Самата љубов може да биде чудна, за што сведочат прилично необичните ритуали на изразување емоции во различни земји во светот. Во пресрет на Денот на вљубените, кој се приближува, донесуваме 10. необични љубовни обичаи. Симболична свиња во Германија Во некои други земји, мажот веројатно би добил шлаканица од жена доколку …

Повеќе »