Tag Archives: не потклекнувал

(ВИДЕО) НА МОМЧЕТО МУ СЕ СМЕЕЛЕ БИДЕЈЌИ ИМАЛ ДОЛГА КОСА – Потоа им ја открил причината и сите занемеле!

Ова момче 18. месеци одбивало да му ја скратат косата, поради што неговите врсници му се потсмевале. Меѓутоа, кога ја открил причината зошто ја пушта косата да му расте, ги стопил срцата на целиот интернет. Дури и неговата мајка не знаела за што станува збор. Поради неговата долга, руса коса, …

Повеќе »