Tag Archives: не вреди

НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈТЕ ОД ВРСКАТА додека не ги направите овие 5. РАБОТИ

Прилично вообичаен консензус е дека љубовта бара работа. Сепак, 80. отсто од Американците помлади од 30. години веруваат во сродна душа, идејата дека постои една совршена личност која само чека да биде пронајдена. Постигнувањето на долгорочна љубов обично не е лесно, дури и кога ќе ја сретнеме вистинската личност. Сепак, …

Повеќе »