Tag Archives: не автомобили

Како Јапонците остануваат во топ форма до крајот на животот а никогаш не посетуваат теретани?

Во западните земји, се чини дека повеќето луѓе се зачленети во теретани. Секој пристоен хотел има теретана а ние сме бомбардирани со фитнес реклами од сите страни. Но, можеби ќе ве изненади што во земја која води по долговечноста и има многу ниски стапки на дебелина (најмала меѓу развиените земји …

Повеќе »