Tag Archives: нешишана

(ВИДЕО+ФОТО) Луѓето не можат да поверуваат како изгледа овца која 5. години не е стрижена

ОВЦИТЕ треба да се стрижат секоја година затоа што во спротивно нивната волна брзо станува гломазна а токму тоа и се случило на овца во Австралија која не биле стрижени веќе пет години. Фотографиите од овцата која не била стрижена веќе пет години станаа хит на почетокот на овој месец, …

Повеќе »