Tag Archives: нечистотија

ПРЕВЕНЦИЈА – За овие три предмети никогаш не би помислиле дека се ИЗВОР НА БАКТЕРИИ во вашиот дом

Можеби не изгледа така, но тие се повалкани од копчињата во лифтот … Чистењето секако не е една од оние работи во кои луѓето навистина уживаат, но бидејќи хигиената е важна, овие три работи треба да ги одржуваме чисти секој ден за да спречиме акумулација на бактерии и микроби. Иако …

Повеќе »

(ВИДЕО) Поделила трик за чистење на дрвени лажици па шокирала со нечистотијата на нив:„Ова е грозно!“

Нејзиното видео за чистење дрвени лажици собрало повеќе од 13. милиони прегледи. Дрвените лажици се користат скоро секој ден, но ретко кој размислува за нивната чистота. Кога ќе завршиме со готвењето, едноставно ги миеме или ги ставаме во машина за миење садови. Сепак, една жена открила дека тоа не е …

Повеќе »