Tag Archives: нетрпеливост

Не се компатибилни: Овие хороскопски парови најмногу се расправаат

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… СИТЕ парови понекогаш се расправаат, но за некои тоа е честа, па дури и вообичаена појава. Некои луѓе едноставно се премногу различни за да функционираат добро како пар и …

Повеќе »

Ова се многу љубоморни хороскопски знаци

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Овенот е нетрпелив хороскопски знак, а неговата љубомора произлегува токму од неговата нетрпеливост во остварувањето на своите цели и соништа Според астрологијата, постојат четири хороскопски знаци кои се борат …

Повеќе »