Tag Archives: нема починати

(ВИДЕО) СПАСУВАЊЕ НА ДЕВОЈЧЕ ОД ПОЖАР: Американски пожарникар влегол во огнена стихија 

Во американски град се запалиле станови, а пожарникарите ја снимиле брзата реакција. Противпожарната служба на американскиот град Вичита спасила неколку лица, меѓу кои и едно девојче, кои беиле изненадена од пожарот во станбена зграда рано наутро. Неколку дена подоцна, одделот објави видео од телесната камера на пожарникарот на кое се …

Повеќе »