Tag Archives: недела прогноза

Какво времето не очекува денес и наредните денови

На синоптичката состојба барем не до викендот нема некоја особена промена кога станува збор за целокупната синоптичка состојба за подрачјето на Македонија. Па така ниту денешниот ден (четврток) нема да биде ништо поразличен од денешниот, но сепак и денес ќе преовладува сончево, стабилно и топло време со мала локална облачност. …

Повеќе »