Tag Archives: неверојатни призори

(ФОТО) ДА, МОЖНО Е! Неверојатна природа; Овие фотки покажуваат колку е навистина моќна!

Овие неколку примери покажуваат како природата, за да преживее, може да направи работи за кои не би верувале дека се можни, од сончоглед кој цвета на сред тротоар до дрво кое расте на врата… Се проценува дека планетата Земја е стара околу 4,5 милијарди години. Од почетокот, природата страдаше од …

Повеќе »