Tag Archives: највитки

Како Јапонците остануваат во топ форма до крајот на животот а никогаш не посетуваат теретани?

Во западните земји, се чини дека повеќето луѓе се зачленети во теретани. Секој пристоен хотел има теретана а ние сме бомбардирани со фитнес реклами од сите страни. Но, можеби ќе ве изненади што во земја која води по долговечноста и има многу ниски стапки на дебелина (најмала меѓу развиените земји …

Повеќе »

(ВИДЕО) ЗЕМЈАТА ГО ПРОГОЛТАЛА – ОВА ЌЕ ГИ ИЗБЕЗУМИ ДУРИ И НАЈХРАБРИТЕ: На влегувањето во оваа пештера се решваат не само најхрабрите туку и највитките!

Но, колку и да е тешко да се гледа, едноставно не можете да престанете… Пештерата Deep Cave во округот Едвардс, Тексас има повеќе влезови, но авантуристи обично го избираат оној од кој дури и најстабилните ќе ги фатат вознемиреност. А оние кои страдаат од клаустрофобија, и самиот поглед може да …

Повеќе »