Tag Archives: нацрт

(ВИДЕО) ЦЕЛ МОСТ БЕЗ КЛИНЦИ, ШРАФОВИ ИЛИ ЛЕПАК: Татко и син направиле генијална конструкција по нацрт на Да Винчи!

Неколку штици и летви се доволни за да од нив се направи мост, се разбира, под услов правилно да ги поставите и да ги вклопите. Не верувате? Па, ова момче добро ги проучил нацртите на Леонардо да Винчи, и со помош на неговиот татко, започнал да склопува дрвена структура. Малку …

Повеќе »