Tag Archives: нацрти

(ФОТО) Ова е новата Шкода Фабиа!

Наближува премиерата на потполно новата Октавија, покрај Голфот најисчекуваниот новитет на VW концернот оваа година во понудата на класичните модели. Сега можеме да ги видима назнаките на она што треба да се очекува. Тисер скиците од Шкода во потполност ќе ја одработат својата улога. Како и секогаш, најавните скици го …

Повеќе »