Tag Archives: метаболизм

Чај кој го хидрира телото и помага во слабеењето

За подобар метаболизам и здрава кожа Хидратацијата е многу важна и за кожата и за телото. За да може метаболизмот да работи добро, потребно е да се внесат најмалку два литра вода на ден. Водата е многу моќна за постигнување врвна форма, но има пијалок кој има уште поповолно дејство …

Повеќе »