Tag Archives: местење кревет

Го местите креветот наутро или не – што кажува тоа за вас?

Ако немате навика да го местите креветот, а неодоливо сакате да ја усвоите таа навика, ова е рецептот: научниците велат дека се потребни 66. дена за една задача да стане навика и рутина. Местењето на креветот не одзема многу време, но некои луѓе сепак го оставаат ненаместен. Некои го сметаат …

Повеќе »

Овој кус ритуал ќе го промени вашиот сексуален живот на подобро

Според неодамна спроведеното истражување една секојдневна навика може да предизвика нови позитивни промени во сексуалниот живот. И не, не станува збор за некоја нова секси поза. Според едно меѓународно истражување сексуалниот живот ќе биде пожив ако сами го направите креветот. Да, добро прочитавте! Кој редовно и вредно ја наместува својата …

Повеќе »