Tag Archives: мајка султанија

(ФОТО) ПОРАНО НЕМАЛА НИТУ ДЕНАР – Била во брак само 15. месеци, а денес сите ја знаат како МАЈКА СУЛТАНИЈА – На 76. години изгледа неверојатно!

“Долго време немам никој. Кога не се чувствувам емотивно, не сакам дури ни да излегувам на вечера со таа личност. Со години не сум ниту вечерала со машките колеги. Вистината е дека со возраста станува се потешко да се најде некој кој има исти животни цели како што имам јас, …

Повеќе »