Tag Archives: матурски фустан

(ФОТО) Момче креирало матурски фустан за сестра му бидејќи родителите немале пари да и го купат – Трудот се исплател

Родителите не можеа да си дозволат матурски фустан за нивната ќерка. Тие дури немале пари ниту да и изнајмат фустан за овој настан. Сепак, гледајќи ја неговата тажна сестра Маверик Франциско Оја, решил да и направи фустан на својата сестра од материјалот што успеа да го купи. Сè започнало кога …

Повеќе »