Tag Archives: мал херој

(ВИДЕО) Танцот на момчето после тешка оперција на срцето го освоила светот!

Бебе Мајки стана интернет сензација откако е снимен како танцува „Git Up“. Но, оваа снимка е многу повеќе од тоа. Таа е објавено неколку месеци откако момчето било подложено на операција на срце. Во тој видео запис, тој покажува дека никој не може да ја украде неговата радост. Снимала тетка …

Повеќе »