Tag Archives: малку оптимизам

(ВИДЕО) МАЛКУ ОПТИМИЗАМ: Медицински персонали, ширум светот, танцуваат на социјалните мрежи!

Медицинскиот персонал и здравственииот систем последните месеци се ставени на никогаш поголем тест. @nursekalaNursing is Cindy’s day job ##coronaviruschallenge ##nurses ##doctors ##afterhours @pcimom @brennasue1023 @em.howard @purseynursey4040 ♬ DJ Yames Mashup 2 – dj_yames Да се работи на првите редови на борбата против коронавирусите, но и да се доживее лична битка …

Повеќе »