Tag Archives: лош знак

КРУНАТА СЕ СТРКАЛАЛА ОД САНДАКОТ, ТОА Е МНОГУ ЛОШ ЗНАК: Поради овој инцидент на ПОГРЕБОТ се исплашило целото кралско семејство!

Круната на кралицата Елизабета Втора, која стоеше на врвот на ковчегот за време на вчерашниот погреб, требало да биде зацврстена од страна на златари за да не падне од ковчегот. Причината за претпазливост било тоа што ова се случило еднаш претходно и се сметало за исклучително лош знак! View this …

Повеќе »