Tag Archives: лековит мед

(Рецепт) СО ПЧЕЛИТЕ ЈА НАДМИНАЛ ТЕШКАТА БОЛЕСТ: Сам, со мед, се излекувал од карцином на белите дробови па сега лекува други и повеќе видови рак!

Анте Крешиќ од Струг, кај Чаплјина  е познат и почитуван пчелар а за совети му се јавуваат од сите делови на светот… Велат дека добриот глас се слуша далеку, а оваа изрека ја потврдува примерот на специјалниот пчелар од Херцеговина. Анте Крешиќ од Струг кај Чаплjина е широко познат и …

Повеќе »

(Рецепт) СО ПЧЕЛИТЕ ЈА НАДМИНАЛ ТЕШКАТА БОЛЕСТ: Сам со мед се излекувал од карцином на белите дробови па сега лекува други и повеќе видови рак!

Анте Крешиќ од Струг, кај Чаплјина  е познат и почитуван пчелар а за совети му се јавуваат од сите делови на светот… Велат дека добриот глас се слуша далеку, а оваа изрека ја потврдува примерот на специјалниот пчелар од Херцеговина. Анте Крешиќ од Струг кај Чаплjина е широко познат и …

Повеќе »