Tag Archives: легитимации

Европа пресече: Патување можно со три услови и одобрени вакцини

Европската комисија денес предложи создавање на дигитални зелени сертификати, со цел да се олесни слободното движење во Европската унија за време на пандемијата. Дигитален зелен сертификат ќе биде доказ дека лицето е вакцинирано против ковид 19 или добило негативен резултат од тест или се опоравило од ковид 19 и има …

Повеќе »

АКО НЕ СТЕ ВАКЦИНИРАНИ НЕМА ДА МОЖЕТЕ ДА ОДИТЕ НА НАТПРЕВАР ИЛИ ВО КАФУЛЕ: Британскиот министер открил како ќе изгледа светот и што се КОРОНА ПАСОШИ!

Надим Захави, британскиот министер задолжен за заштита на граѓаните од „ковид-19“ и вакцинацијата, ги предупредил сопствениците на услуги и управителите на фудбалските стадиони дека имаат право да побараат доказ од своите клиенти и посетители дека биле вакцинирани против вирусот корона. Министерот вели дека иако вакцинацијата не е задолжителна, надлежните органи …

Повеќе »