Tag Archives: куче скитник

(ВИДЕО) Глумец играл улога во која е повреден: Куче скитник веднаш потрчал да му помогне

За време на театарска претстава во Турција, актерот Нуман Ертугрул Узунсој играл улога во која бил повреден. Се разбира, повредата била дел од претставата. „Ликот што го играв беше повреден и многу чувствуваше болка. Падна од коњот и дишеше тешко”, изјавил Узунсој за The Dodo. Но, едно куче од публиката …

Повеќе »

(ВИДЕО) Куче скитник им помага на деца да ја преминат улицата и лае на возачите

Кучето, кого граѓаните на грузискиот град Батумија го нарекле Купата (Колбас) на снимката со лаење пред пешачкиот премин ги предупредува возачите да запрат. Тогаш доаѓаат дечињата со кои кучето ја минува улицата на која има многу сообраќај. View this post on Instagram BATUMI, Georgia🇬🇪 A stray dog 🐶 has become …

Повеќе »

(ВИДЕО) Куче скитник постојано ги следел луѓето на улица – имал голема причина за тоа!

Колку пати ви се случило да ве следи куче скитник? Колку пати сте се исплашиле? Колку пати сте застанале и го помазиле тоа куче? Колку пати сте застанале и сте го нахраниле? Многу луѓе бегаат од такви животни поради страв или недостаток на емпатија. Но, тие често бараат помош затоа …

Повеќе »