Tag Archives: кукавици

Овие хороскопски знаци се најголеми кукавици

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Храброста е една од најценетите човечки особини и ако може да се верува на астрологијата, дали некој ќе ја поседува зависи од хороскопскиот знак во кој е родена таа …

Повеќе »

Сите се плашат од нешто: Ова се најкукавичките работи кои ги прават хороскопските знаци

Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… СИТЕ луѓе се плашат од нешто и тоа е сосема природно. Колку и некои хороскопски знаци да се познати според  бестрашноста и храброста,и тие имаат слаби точки, но сите …

Повеќе »