Tag Archives: кози и бмв

(ФОТО) Живот на островот Виг: Се искршил поради „пајак“, а кози нападнале BMW

Уште едно предупредување за тоа колку е важно да се биде фокусиран на патот. Арахнофобија или сепак негрижа? Полицијата на островот Вит неодамна објавила дека во Вутон се води истрага покрај патот поради сообраќајна несреќа. И тука нема ништо необично за нив да не објавиле што довело до несреќниот настан. …

Повеќе »