Tag Archives: кит убиец

(ВИДЕО) ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ПРИЗОР ОД БАЗЕН: Тренерот исчезнал под вода откако го грабнал КИТ УБИЕЦ!

Во познатиот аквапарк „Sea World“во Сан Диего, кит убиец, пред шокираната публика го нападнал тренерот и го повел на непланирано возење – под вода. На самиот почеток на видеото, во десниот долен агол, тренерот скока во вода од грбот на китот убиец. Почнува да плива кон работ на базенот, а …

Повеќе »