Tag Archives: картони

(ВИДЕО) ТОА СЕ ВИКА ЉУБОВ: Со своето тело го заштитил автомобилот од град

КРАТКОТО видео за рекордно време собрало бројни симпатии. Нема тука многу за што да се зборува. Бурата доаѓала, а среќниот сопственик на благородната Тојота немал подготвено скривалиште. Затоа одлучил својот лимен миленик да го заштити со она што го имал околу себе, ќебе, картон и сопственото тело. Иако видеото трае …

Повеќе »

(ФОТО) ЗА АТМОСФЕРА: Ресторанот го пополниле со луѓе од картон

Одењето во ресторан покрај добрата услуга подразбира ист вид атмосфера. Молчењето и празните маси не се атрактивен амбиент за посетителите на угостителските објекти, деновиве. Со оглед на социјалната дистанца во блиска иднина, многу ресторани ќе бидат потивки од очекуваното. Сепак, еден ресторан во Австралија има решение. Сопствениците сфатиле како безбедно …

Повеќе »