Tag Archives: каролина

„ПЕСНИ ЗА ЉУБОВ И КОПНЕЖ” со Каролина, Дуке и Исмаил на 23. декември во живо во Македонска Филхармонија

Авалон Продукција ви го претставува својот предновогодишен, последен проект за 2022 година кој за нас претставува можеби и најважен кога е Македонија во прашање. Со големо задоволство ви го претставуваме проектот ,,Песни за љубов и копнеж” од Каролина, Дуке и Исмаил, кој во пакет претставува студиски албум и концертна промоција …

Повеќе »