Tag Archives: како шокира

Со што ќе ве шокира партнерот: Овенот се ќе ви фрли в лице, Лавот само ќе си замине…

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Кој ќе ви се јави од кафуле додека ужива со пријателите, а додека вие мислите дека тој се убива од работа? И, кој може да ве шокира ако одеднаш …

Повеќе »