Tag Archives: ист хотел

(ФОТО) КАКВА СРЕДБА: Двајца Македонци во ист хотел – во Италија: Благој Нацоски и Горан Пандев

Животот ги однесе во Италија но не ги заборавија своите корени… Македонските успешни претставници – Благој Нацоски во сериозната музика и Горан Пандев во фудбалот сосема случајно се сретнале во ист хотел – секако во Италија… Како што може да се види од фотката и двајцата имаат заштитни маски, кои …

Повеќе »