Tag Archives: иста дата

(ФОТО) УБАВА СЛУЧАЈНОСТ – Кетрин Зита-Џонс и Мајкл Даглас денес слават роденден, познатиот пар е роден на ист датум

Кетрин Зита-Џонс и Мајкл Даглас се еден од ретките парови кои можат да се пофалат со роденден кој се паѓа на ист датум. Денес е нивниот среќен ден. Кетрин и Мајкл се родени на 25. септември, но со одреден временски јаз. Актерот е роден во 1944. година и денес го …

Повеќе »