Tag Archives: исмаил

ДВА ПРЕДБОЖИЌНИ КОНЦЕРТИ НА КАРОЛИНА, ДУКЕ И ИСМАИЛ!„ПЕСНИ ЗА ЉУБОВ И КОПНЕЖ” – 3ТИ И 4ТИ ЈАНУАРИ, МОБ

За финале на скопскиот маратон, овој пат на уште поинтимна локација – Македонската опера и балет! Да не должиме многу. Поминаа концертите. Беа пет во три дена. Кој беше, виде и почувствува. Поради навистина неверојатен интерес и притисок за влезници изминативе денови, како и фактот што Дуке и Исмаил остануваат …

Повеќе »

„ПЕСНИ ЗА ЉУБОВ И КОПНЕЖ” со Каролина, Дуке и Исмаил на 23. декември во живо во Македонска Филхармонија

Авалон Продукција ви го претставува својот предновогодишен, последен проект за 2022 година кој за нас претставува можеби и најважен кога е Македонија во прашање. Со големо задоволство ви го претставуваме проектот ,,Песни за љубов и копнеж” од Каролина, Дуке и Исмаил, кој во пакет претставува студиски албум и концертна промоција …

Повеќе »