Tag Archives: искупување

(ВИДЕО)КУЧЕТО Е НАЈДОБАР ПРИЈАТЕЛ – Куче ја украло играчката на бебето а потоа смислил како да се оправда!

Толку пати е кажано дека кучето е најдобар пријател, а многу кучиња тоа го докажале со своите постапки. Ова куче е подготвено да стори сé за бебето на неговите сопственици. Иако на почетокот и ја украл играчката, тој подоцна се искупил. Имено, додека родителите си играле со бебето, играчката го …

Повеќе »