Tag Archives: исидора бијелица

ИСИДОРА ЗБОРУВАЛА ДЕКА ЕДНА РАБОТА Е „АКТИВАТОР“ ЗА ДОБИВАЊЕ РАК: Не се цигарите, не е алкохолот, а не помага ниту здрава храна…

Исидора Бјелица почина вчера на 52-годишна возраст, а јавно зборувала за својата борба со сериозната болест. Во една пригода, нејзините резултати биле уште подобри, па иако таа во моментот не знаела дека болеста ќе се врати дури 4. пати, Исидора рекла дека верува дека стресот е активатор на оваа болест. …

Повеќе »

Починала Исидора Бијелица: Книжевничката имала 52. години!

Денес, на 52. годишна возраст,починала Исидора Бјелица. Бјелица починала во станот на нејзините родители во Нов Белград. Родена е на 10. декември 1967. година во Сараево. Освен по бестселерите, таа беше позната по капите кои ги носеше кои со текот на времето станаа нејзин заштитен знак. Во 2012. година, неа …

Повеќе »