Tag Archives: изработка

(ФОТО) Момче креирало матурски фустан за сестра му бидејќи родителите немале пари да и го купат – Трудот се исплател

Родителите не можеа да си дозволат матурски фустан за нивната ќерка. Тие дури немале пари ниту да и изнајмат фустан за овој настан. Сепак, гледајќи ја неговата тажна сестра Маверик Франциско Оја, решил да и направи фустан на својата сестра од материјалот што успеа да го купи. Сè започнало кога …

Повеќе »

(ФОТО) Благородно момче помага во изработка на заштитни маски!

Нема зборови кои можат да го опишат тоа што ова младо момче го прави…Со својата мајка изработува заштитни маски…БРАВО! „Во пресрет на 21 Март- Меѓународен ден на лицата со даунов синдром! Момчето мое од рано утрово ми помага да направиме што поголем број заштитни маски! Подаруваме! До последно коронче!!!“

Повеќе »