Tag Archives: изгубени клучеви

(ВИДЕО) Ако сте ги изгубиле клучевите од автомобилот, професионалците вака ќе го отворат!

ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ се во можност да го отклучуваат автомобилот без клуч, но исто така и без видливи оштетувања. И додека времето е клучно за крадците, оние за кои отклучувањето туѓи автомобили е легална работа обично имаат далеку подобри услови за работа. Времето не е клучно, видливоста е добра и нема потреба …

Повеќе »