Tag Archives: ивор мицковски

(ФОТО) Мицковски добил отказ во Телма: „Кај сум оштетен, уште пробуваат будала да ме направат!“

„Тешко наоѓам зборови во моментов затоа што сум ставен во позиција да се правдам и покрај неправдата што ми се нанесува, и лагата која е толку дрско изречена на моја штета дека сам сум одлучил да си заминам од Телма или дека ми било само посочено повеќе да се ангажирам.За …

Повеќе »