Tag Archives: здраје

Време е за пролетно чистење: Како да се ослободите од непотребната стаклена амбалажа?

Пролетта е период на промени, нови почетоци и очекувања, но и на подготвување за топлото лето кое е пред нас. Тоа значи и ослободување од непотребниот стаклен отпад насобран во текот на зимата. Иако понекогаш пролетното чистење може да изгледа како напорен и сложен процес на одбирање што треба, а што не треба да се исфрли …

Повеќе »