Tag Archives: заразени

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ИМА ЛИ КРАЈ НА ОВИЕ БРОЈКИ – 30. ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денес се регистрирани 577. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 5.362 тестирања, а регистрирани се 577 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 265, Куманово – 54, Тетово – 26, Прилеп – 21, Струмица – 20, Кичево – 17, Гостивар и Велес – по …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – МНОГУ ЦРН ДЕН – ПОЧИНАТО Е 31. ЛИЦЕ: Денес се регистрирани 256. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.778 тестирања, а регистрирани се 256 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 160, Куманово – 32, Прилеп – 9, Охрид – 8, Кавадарци, Струмица и Струга – по 6, Битола и Ресен – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОВТОРНО 24. ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денес се регистрирани 702. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 6.480 тестирања, а регистрирани се 702 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 280, Струмица – 49, Куманово – 47, Штип – 37, Гостивар – 33, Тетово – 28, Охрид – 26, Кичево – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОВТОРНО 32. ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 682. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 6.425 тестирањe, а регистрирани се 682 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 317, Куманово – 51, Тетово – 49, Битола – 31, Кичево – 30, Кавадарци – 22, Гостивар – 19, Струмица – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОВТОРНО ЦРН ДЕН со 32. починати лица: Денеска се регистрирани 199. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.558 тестирањe, а регистрирани се 199 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 157, Куманово и Кавадарци – по 6, Прилеп, Гостивар, Кичево и Дебар – по 4, Велес- 3, Битола, Штип, Струга, Свети …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – 21. лице ја загубило битката: Денеска се регистрирани 459 нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 5.416 тестирањe, а регистрирани се 459 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 235, Штип – 30, Тетово -26, Куманово и Струмица – по 19, Дебар – 13, Гостивар, Охрид и Кичево – по …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – 32. починати лица: Денеска се регистрирани 708 нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 7.174 тестирањe, а регистрирани се 708 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 315, Куманово – 53, Тетово – 38, Струмица – 33, Штип – 24, Струга – 23, Кичево -21, Битола -19, Прилеп, …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОЧИНАТИ СЕ 26. ЛИЦА: Денеска се регистрирани 722 нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 5.865 тестирањe, а регистрирани се 722 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 302,Тетово – 51, Куманово – 46, Струмица – 42,Гостивар – 39, Охрид – 24, Велес ,Кичево и Штип – по 21, …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПРОДОЛЖУВААТ ЦРНИТЕ ВЕСТИ – 23. ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 760. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 5.724 тестирањe, а регистрирани се 760 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 325, Куманово – 65, Тетово – 63, Гостивар – 37, Струмица – 31, Кичево – 28, Струга – 26, Охрид, Штип …

Повеќе »