Tag Archives: заразени

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ НИТУ ОЗДРАВЕНИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 6 нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.028 тестирање, а регистрирани се 6 нови случаи на КОВИД-19: Скопје, Битола и Кичево – по 2. Не се регистрирани починати лица. Не се регистрирани оздравени пациенти. Направени се 3.028 тестови преку: ИЈЗ-95, …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПАНДЕМИЈАТА ПРОДОЛЖУВА: Денеска се регистрирани 11 нови случаи на Ковид 19 – Починато е 1 лице

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.723 тестирање, а регистрирани се 11 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 5, Тетово – 3, Битола , Берово и Пехчево – по 1. Регистрирани се 4 оздравени пациент од: Скопје  и Битола …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – Едно починато лице и 5. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.531 тестирање, а регистрирани се 5 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 2, Велес, Кавадарци и Берово – по 1. Регистрирани се 86 оздравени пациент од: Скопје – 31, Куманово и Прилеп – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ЈА ПОБЕДУВАМЕ ЛИ ПАНДЕМИЈАТА – ПОВТОРНО НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА а денеска се регистрирани 2 нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.216 тестирања, а регистрирани се 2 нови случаи на КОВИД-19 од Скопје. Не се регистрирани оздравени пациенти. Не се регистрирани починати лица. Направени се 2.216 тестови преку: ИЈЗ-102, ЦЈЗ Скопје-38, ЦЈЗ Битола-34, ЦЈЗ …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОВТОРНО НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 6. нови случаи на Ковид 19 – има 221. активен случај

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: · Во последните 24 часа се направени 2.887 тестирања, а регистрирани се 6 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 3, Тетово, Струмица и Берово – по 1. · Регистрирани се 10 оздравени пациенти од: Скопје – 5, Куманово …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 3. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1.342 тестирања, а регистрирани се 3 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје  –  3. Регистрирани се 6 оздравени пациенти од: Скопје и Тетово – по 2, Кочани и Кичево – по 1. Не …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 6. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.147 тестирања, а регистрирани се 6 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје  –  3, Тетово – 2 и Струмица – 1. Регистрирани се 4 оздравени пациенти од: Скопје, Тетово, Делчево и Крушево – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ОЛЕСНУВАЊЕ: Денеска се регистрирани 9. нови случаи на Ковид 19 – Пријавени се 3. починати лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.239 тестирања, а регистрирани се 9 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје  и Кичево – по 3, Битола, Штип и Дебар –  по 1. Регистрирани се 13 оздравени пациенти од: Куманово – 4, …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ПОВТОРНО ПОЧИНАТИ: Денеска се регистрирани 10. нови случаи на Ковид 19 – Пријавени се три починати лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.302 тестирања, а регистрирани се 10 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје и Куманово – по 2, Тетово, Велес, Кавадарци, Охрид, Свети Николе и Крива Паланка – по 1. Регистрирани се 17 оздравени …

Повеќе »