Tag Archives: забранета

(ВИДЕО) Оваа реклама за овошје за Швајцарија и Велика Британија е премногу секси

Луѓето од компанијата „Swiss me“ ослучиле да направат многу сексуално сугестивна реклама за своите смути, но да не содржи сцени со луѓе во провокативни пози. Како го сторија тоа тогаш? Па, верувале или не, со помош на овошје! Во половина минута на рекламата, можеме да видиме лупење банана, ставање прсти …

Повеќе »

(ВИДЕО) Животот е чудо – Германците го извеле на стрелање, но го спасил Бог: Ја напишал најтажната песна која била забранета од комунистите,но Јованка Броз одлучила да и ја испеат!

Бора Спужиќ Квака, крал на српската кафеанска песна ја испеал „Pluća su mi bolna”, а автор на стиховите е Драгиша Неговиќ, но зад настанувањето на оваа песна се крие интересна приказна. Многумина сметаат дека ова е најтажна песна било кога снимена на овие простори. Недовиќ за време на својот живот …

Повеќе »