Tag Archives: емин унџел

(ВИДЕО) НЕПОВТОРЛИВО И ОРИГИНАЛНО: „Балкан бенд“ ја пее македонската химна – ВИЗИОНЕРИ ПРЕД ВРЕМЕ уште од 2011. година!

Безвременски хумор и сатира…тоа се претставите, скечевите…на прославените македонски актери Тие со својот хумор и сатира не смееа до солзи…Претставите кои ни ги овозможија Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски, Ѓокица Лукаревски, Благоја Чоревски, Владимир Дади Ангеловски, Емин Унџел, Димче Мешковски се едноставно БЕЗВРЕМЕНСКИ! „Балкан бенд“ се собира и прави нова химна. …

Повеќе »