Tag Archives: ембрион

Пар добил син со помош на ембрион кој бил заледен цели 20. години

Пред дваесет години, Крис и Емили Барнс сè уште не размислуваа да имаат заедно деца, но клетките што еден ден ќе станат нивен син веќе растеле. Имено, по две години борба против неплодност, парот од Кентаки се свртел кон „посвојување ембрион“. Тоа е процес што им овозможува на паровите да …

Повеќе »