Tag Archives: една работа

Истражувањата откриваат дека само ЕДНА РАБОТА НЕ ПРАВИ СРЕЌНИ: Оние што го имаат ОВА, а тоа не се пари и кариера, живеат МНОГУ ПОДОЛГО И ПОДОБРО ОД ДРУГИТЕ

Според грчкиот филозоф Платон, за да имаат среќен живот – душа, разум, волја и желба, тие мора да бидат во хармонија едни со други или да го направат она што им е задача: разумот владее, волјата ќе се погрижи да го следиме неговиот упатства., а желбата ја дава енергијата што …

Повеќе »