Tag Archives: единство

(ВИДЕО) НЕСЕКОЈДНЕВЕН ПРИЗОР – ШПАНЦИТЕ ИМ АПЛАУДИРАЛЕ НА ЛЕКАРИТЕ: Излегле на терасите и покажале благодарност на оние кои се борат против КОРОНАВИРУСОТ!

Шпанците покажале огромна благодарност до сите здравствени работници со огромен аплауз. Поточно, во 22. часот, граѓани од целата земја излегле пред прозорците на своите домови и почнале да аплаудитраат. En los peores momentos, sale lo más bello del ser humano. Todos los vecinos dándonos ánimos, unidos y agradeciendo a las …

Повеќе »