Tag Archives: добро се враќа

(ФОТО) ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈТЕ – Она што сте го направиле ќе ви се врати: Доброто секогаш го пронаоѓа својот пат!

Приказна која нема да ве остави рамнодушни… Во почетокот на дваесеттиот век, еден ден, селанецот се вратил дома од полето. Додека го минувал мочуриштето, одеднаш слушнал плачење за помош. Селанецот потрчал по тој глас и го видел момчето беспомошно како се бори во мочурливиот терен. Мажот нашол одредена гранка и …

Повеќе »