Tag Archives: доаволени средства

(ВИДЕО+ФОТО) Надал во центарот на скандал: „Тоа беше злостор протов неговото величеството!“

Со години имало сомневање дека Рафаел Надал користи допинг поради физичката подготвеност, огромните мускули, но и одредени телесни абнормалности. Шпанецот никогаш не паднал на ниту еден допинг тест, но знаел со тимот да подготви сериозен скандал. Жан-Пјер Верди, поранешен претседател на Антидопинг агенцијата на Франција, зборувал за француски „Лекип“ за …

Повеќе »