Tag Archives: дистрибуција

(ВИДЕО) Вакцината – „Џонсон, Џонсон“ – нов играч кој диктира нови правила

За разлика од вакцините против корона, кои досега беа во масовна употреба и за кои е потребно давање на две дози, со цел заштитата да биде целосна, компанијата „Џонсон“ и „Џонсон“ ја лансираа првата вакцина што се прима само во една доза. Од вчера е во масовна дистрибуција во Америка. …

Повеќе »