Tag Archives: дипломирање

На Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ:Одржана свечена церемонија на дипломирање за студентите од регионот

Бројни студенти од регионот беа спроведени низ специјалната церемонија на дипломирање на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ којашто се одржа оваа сабота, на 24 ноември 2018 година во Концертната сала во Солун. Дел од овој свечен чин беа и бројни македонски студенти кои своето образование го комплетираа на …

Повеќе »