Tag Archives: детектив

(ФОТО) Поминал 24. години во затвор за кривично дело што не го направил. Добил 45. милиони долари

РОЏЕР Дин Гилиспи имал само 24. години кога се соочил со обвинение за силување на неколку жени во 1990-тите, злосторство за кое отсекогаш тврдел дека никогаш не го сторил. Поминал 24 години во затвор Гилиспи бил осуден на 56. години затвор, а по 24. години поминати во затвор, тој бил …

Повеќе »

(ФОТО) ТЕСТ КОЈ ГО РЕШАВА САМО НАЈПАМЕТНИОТ ДЕЛ ОД ПОПУЛАЦИЈАТА: Дали гледате што не е во ред со оваа слика?

Сакате да се чуствувате како детектив? Внимателно погледнете ја сликата и обидете се да сфатите дали на неа е се’ на свое место! Ви откриваме дека има 26. грешки. Не е така лесно како што излгедана почетокот, па употребете ги своите способности. Одговорите можете да ги видите на другата страна

Повеќе »